Even voorstellen....

Gert-Jan is in 1993 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam in de richting Algemene Operationele Techniek. Hierna heeft hij 3 jaar als inkoper bij een middelgroot handels- en productiebedrijf gewerkt. Mede vanwege zijn IT interesse gedurende zijn studie is hij vervolgens in dienst getreden bij Randstad Automatiseringsdiensten waar hij 2 jaar heeft gewerkt als systeemontwikkelaar op mainframesystemen bij de ING groep en Delta Lloyd.  

Vanaf 2000 is Gert-Jan werkzaam geweest op SAP gebied voor verschillende grote klanten zoals PostNL, BHP Billiton, Heineken, Sanoma, het Ministerie van Justitie, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Shell. Hij heeft verschillende consultancy rollen bekleed, van systeemontwikkelaar tot functioneel consultant, teamleider, projectleider en business intelligence consultant.  

Vanwege zijn ervaring en persoonlijkheid is hij goed in staat met zijn klanten af te stemmen en pragmatische oplossingen aan te dragen. Gert-Jan is een Business Intelligence onsultant met functionele kennis op het gebied van logistiek, human resource en productie en heeft ervaring als teamleider/projectleider en opleider. Zijn focus is ontwerp, implementatie en testen in diverse ontwikkelomgevingen. Zijn expertise gebied is managementinformatie en business planning.

 

Het afgelopen jaren heeft hij zich met name bezig gehouden met projecten op het gebied van SAP BW on HANA en Business Objects (BO) Design Studio, met near real time processing.